Gastenboek

Laat gerust een berichtje achter!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
20 berichten.
Martijn en Jose Martijn en Jose schreef op 11 januari 2020 om 14:25:
2-11-2019 waren wij 12,5 jaar getrouwd ... super leuk feest bij vd valk in Uden gehad ... Roger had heel leuk gedraaid .. en aan onze wensen voldaan . Onze gasten konden ook zelf verzoekjes aanvragen natuurlijk . Leuke gevarieerde muziek voor jong en oud .
Carin Carin schreef op 11 januari 2020 om 11:13:
Op 10 januari 1960 geboren, dus alle reden om op 10 januari 2020 een spetterend feestje te geven! En dat was het door “Roger Events!“ Na een prettige kennismaking met Roger heeft DJ Nikky de avond afgestemd op onze wensen en heeft er iets geweldigs van gemaakt! DJ Nikky was super top, heerlijk gedanst de hele avond, door de geweldige muziek bleef de energie stromen, we werden meegenomen in een wervelende show van geweldige dans music en licht! Ook acts van vrienden werden moeiteloos verwerkt, het liep als een trein, echt super goed! Heerlijk geniet ik nog na, dank aan Nikky en Roger, Nogmaals klasse💃🕺🏻💃🕺🏻💃🕺🏻💃🕺🏻💃🕺🏻💃🕺🏻💃
Karin van den Boomen Karin van den Boomen schreef op 3 september 2019 om 10:32:
Op zaterdag 31 augustus was Roger incl. zijn mooie pickup een mooie aanvulling op ons festivalfeest ter gelegenheid van de opening van onze B&B Arbores in Hoogeloon. Zijn muziek heeft de sfeer mede bepaald waardoor het een TOP feest is geworden. Wij hebben echt genoten en zullen nog lang nagenieten van dit geweldige feest. Roger wij hopen je snel weer op een (ander) feestje te mogen horen en zien! DJ Roger is bij ons favoriet als je een echt feest wil!
Kathy en roland Kathy en roland schreef op 25 augustus 2019 om 15:15:
Afgelopen vrijdag 23 augustus heb ik mijn 50e verjaardag mogen vieren. Aangezien muziek bepalend is voor de sfeer en verloop van de avond hebben wij voor de 2e keer Roger gevraagd om de deze voor ons te verzorgen. Vooraf goede afstemming gehad over onze wensen tijdens een persoonlijke ontmoeting en op het feest prima aangevoeld wat de gasten mooi vonden. Het was weer een fantastische avond in Café Marktzicht in Veghel.
Marco en Nelleke Marco en Nelleke schreef op 21 augustus 2019 om 21:20:
Roger, mede dankzij jou een is onze 12.5 jarige bruiloft een top feest geworden! Super gedraaid en de mensen de vloer opgekregen. Complimenten.
Rianne en Arie Rianne en Arie schreef op 12 juni 2019 om 12:14:
Dan word je beide 50 dus tijd voor een feestje. Thuis in de schuur, cateraar erin en niet te vergeten muziek. Nou bood de schuur genoeg ruimte om daar de mooie truck van Roger te plaatsen. Enorme eyecatcher! Dus laat het feest maar beginnen, en een feest is het zeker geworden. In een goed gesprek vooraf hebben we onze wensen kenbaar gemaakt, later zelfs nog een lijst "verboden" liedjes erachteraan. Resultaat een geweldig feest met zere voeten van het dansen. Veel complimenten mogen ontvangen na ons feest dus bij deze Roger bedankt dat je van ons feest een topfeest hebt gemaakt
John & Christel John & Christel schreef op 17 december 2018 om 17:05:
Hoi Roger Supergezellig feest gehad voor ons samen 100 zijn. We hebben van begin tot eind genoten. Mede door jou draaien en de sfeer erin houden! Je weet goed in te spelen op de behoefte van ons en onze gasten. Roger is zeker een aanrader voor een gezellig evenement/feest Groetjes John en Christel
Hennie Hennie schreef op 14 december 2018 om 17:05:
Super gezellig feest gehad. Mede ook door het perfecte draaien van Roger. De Pick-up maakte de sfeer helemaal compleet. Perfect ingespeeld op de behoefte en muziek wensen van het publiek. Helemaal top. Hoop Roger snel weer op andere feestjes tegen te komen.
Jumbo Supermarkten Jumbo Supermarkten schreef op 27 november 2018 om 17:05:
We hebben samen met de geslaagden voor MBO een fantastisch leuk feest gehad. Bedankt Roger voor de muzikale ondersteuning. Top!!
Ab Ab schreef op 22 oktober 2018 om 01:28:
In okt 2018 mijn 50 jarig feest gevierd in het gezellige bruine cafe de Gouden Leeuw in Veghel. Roger werd aanbevolen door Alex en dat is mij zeer goed bevallen. Het is een enorm feest geworden waarbij Roger rekening heeft gehouden met de muziek die ik mooi vind en daar zelf muziek heeft bij gezocht die daar perfect bij aansloot. De voetjes gingen gretig van de vloer. Kortom gewoon klasse Roger. Roger is een zeer vriendelijke DJ die op de achtergrond de mensen op de been kan krijgen. Wat mij betreft een aanrader. Ter info ik houd van '80's en '90's hits en dance classics.
Jack Jack schreef op 21 oktober 2018 om 01:30:
Als gasten van een feest werden we getrakteerd op de muziek van DJ Roger. Veel verschillende stijlen werden naadloos aan elkaar gemixed. Roger speelde prima in op verzoeken, op de stemming in het algemeen en de variteit in leeftijd. Dansvloer was nooit leeg. Top!
Hetty Hetty schreef op 8 oktober 2018 om 01:31:
Toen mijn man Bert 50 werd hadden we al een top feest dankzij Roger nu mocht ik de prachtige leeftijd van 50 bereiken en hebben we weer mede dankzij Roger een TOP feest gehad! Roger bedankt!! 50 worden is toch best leuk:)
Hans Hans schreef op 4 september 2018 om 01:31:
Lekker feestje gehad! Van te voren had ik al eea mbt de muziekkeuze afgestemd wat ik heel prettig vond. Geluid en verlichting was ook in orde! Ook veel positieve geluiden van de gasten!
Anita Anita schreef op 27 augustus 2018 om 01:31:
Ik heb een topfeest gehad door de manier waarop Roger draaide! Hij snapt als geen ander hoe hij een feest opbouwt naar wens van de gastvrouw en de gasten. Hier heeft hij weinig woorden voor nodig en staat gepassioneerd zijn mannetje. Sarah worden bleek een feestje te zijn.
Bob & Rianne Bob & Rianne schreef op 20 augustus 2018 om 17:04:
Dj- Roger denkt graag met je mee. Bij ons een mooie mix gemaakt voor de openingsdans, waarna het feest direct los was. Sindsdien is de dansvloer voor geen seconde leeg geweest. Iedereen heeft erg genoten van zijn muziek zowel jong als oud. Super bedankt voor deze prachtige avond!!
Staad BV Staad BV schreef op 10 juli 2018 om 17:03:
Het was een grote verassing dat DJ Roger de muziek zou verzorgen op onze jaarlijkse BBQ. Hij maakte direct indruk met zijn gave truck! De muziek die hij draait is erg toegankelijk waardoor iedereen meteen enthousiast was en de sfeer er goed in zat. Erg bedankt voor de mooie avond en hopelijk tot ziens. Wij raden DJ Roger zeker aan bij anderen!
Paul & Lindsay Kaufman Paul & Lindsay Kaufman schreef op 1 juli 2018 om 17:03:
DJ Roger wist vanaf het eerste moment de dansvloer in beweging te krijgen en had zelfs nog een fantastische verrassing voor het einde! Hij wist een goede mix van onze voorkeuren en publiekslievelingen te draaien, waardoor het een perfect bruidsfeest was. Verder is Roger een nuchtere man, die helder en snel communiceert. Hij denkt veel mee over de organisatie, wat wij enorm waardeerden :). Kortom, Roger is een echte aanrader als je nog een DJ voor je bruiloft zoekt. @Roger, bedankt! Lindsay en Paul
Oscar Meijers Oscar Meijers schreef op 15 juni 2018 om 17:02:
Het feest was helemaal geweldig. Precies zoals we graag wilden en jij hebt daar een groot aandeel in gehad. De muziek, de sfeer, de organisatie vooraf met jou, alles was perfect. Erg bedankt daarvoor. Onze gasten hebben ook genoten. Van velen hebben we de opmerking gekregen "dat de dj wel erg goed is" en waar we die vandaan hebben... Complimenten voor jou dus. Wij waren er helemaal blij mee! Voor ons een geweldige dag dus en we zijn jou erg dankbaar voor jouw aandeel daarbij. Bedankt Roger!
Maarten Maarten schreef op 12 maart 2018 om 17:02:
Kan Roger zeker aanbevelen. Aardige goede DJ die de wensen van de gasten goed aanvoelt. We hebben een prachtige avond gehad. Bij deze hartstikke bedankt!
Roel Roel schreef op 24 december 2017 om 17:02:
Roger is een vakman. Hij voelt het publiek goed aan, geen gepraat tussendoor en draait leuke muziek. Vooraf goede afstemming gehad over onze smaak, tijdens een persoonlijke ontmoeting. Het feest op onze bruiloft was dankzij Roger van begin tot het einde één groot feest!

Roger Events Referenties