Turn it Up!

Zin in een feestje? Roger Events werkt met DJ's die passie hebben voor muziek. Van een groot dansfeest tot een jubileum, bruiloft of verjaardagsfeest. Muziek brengt mensen samen, zorgt voor sfeer en een swingend feest. Roger Events zorgt altijd en overal voor muziek op maat.

Roger

Muziek is belangrijk in mijn leven. Ik zie wat muziek doet: het brengt mensen samen, zorgt voor sfeer en kan een leuk feest geweldig maken. Daarom heb ik Roger Events opgericht. Wat begonnen is als een passie en hobby, is nu iets wat ik al meer dan 35 jaar deel met anderen. 

So turn on the music! Nothing makes your party better then good music.
dj-pick-up-media

Roger Events

Hoe wij werken

Persoonlijke aandacht, daar begint het mee. Samen met de DJ kijk je wat je persoonlijke wensen zijn. We laten je zien, horen en voelen wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast zijn we open en transparant. Daarom vind je alle opties en kosten hier.

Dit doen wij

Muziek vinden we belangrijk. Er is geen dag dat we daar niet mee bezig zijn. Het raakt ons, motiveert ons en laat ons genieten. Wat wij met Roger Events willen, is anderen laten genieten van wat muziek kan doen. Muziek op een feestje geeft sfeer en het zorgt ervoor dat een leuk feestje geweldig wordt. Hierbij hebben wij ook veel aandacht voor de professionele uitstraling. Wil jij dit ook? Bel of mail ons dan.

dj-pick-up-media